Στιγμες που αξιζει να ξαναζεις!

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016, το ALL CEO GAME 2016, με την υποστήριξη της Aeroflot και τη συνεργασία του CEO CLUB και της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, επίσημο χορηγό της οποίας αποτελεί η Marine Tours.

Οι παίκτες, άπαντες ανώτατα στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να προσφέρουν ένα πλούσιο θέαμα και - το κυριότερο - να σκοράρουν «δυνατά», αφού όσο μεγαλύτερο θα ήταν το συνολικό σκορ του αγώνα, τόσο υψηλότερη θα ήταν και η προσφορά της Marine Tours στο Σύλλογο «Φλόγα».

Το «παρών» στον αγώνα έδωσαν φίλοι και συνεργάτες της Marine Tours, καθώς και μέλη του CEO CLUB, στηρίζοντας και αυτοί, με τη σειρά τους, τη «Φλόγα», αφού για κάθε επιπλέον θεατή, αυξανόταν το συνολικό ποσό ενίσχυσης της Marine Tours προς το Σύλλογο.

Με τη ολοκλήρωση του αγώνα, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Marine Tours, κ. Κωνσταντίνος Οικονόμου, παρέδωσε στην Πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα», κα Τρυφωνίδου, την επιταγή ύψους 3.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι με το ποσό αυτό, η «Φλόγα» προμηθεύτηκε έναν σταθμό ψηφιακής επεξεργασίας ιατρικών εικόνων, για το Ογκολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων, «Αγία Σοφία», με τον οποίο καθίσταται πιο ακριβής η διάγνωση και, κατ’ επέκταση, πιο αποτελεσματική η αντιμετώπιση της ασθένειας.

allceo2017Info

Why Us

The knowhow for competitive solutions & comprehensive services.
Follows a "quick response" method.
Cooperates with reliable local & international associates.
Understands the demands of executive business travel.

Read More...

About Us

Established in 1980, Marine Tours' first office began operating in Piraeus. Its fundamental business objective at that time was to operate in the realm of travel services for shipping companies located around the Piraeus harbor.

Read More...