Τι ειναι το ALL CEO GAME;

To ALL CEO GAME είναι ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνα μπάσκετ, που διοργανώνει η Marine Tours, αποκλειστικά για τα ανώτατα στελέχη!

Η πρωτοβουλία αυτή υλοποιείται σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς η εταιρεία μας αποτελεί χορηγό και επίσημο ταξιδιωτικό συνεργάτη της ομάδας, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ενώ ο αγώνας πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της ομάδας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το ALL CEO GAME 2017 θα πραγματοποιηθεί, στις 4 Μαρτίου, για έναν πολύ καλό σκοπό. Να ενισχύσει το έργο του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα».

Η πολύτιμη συμμετοχή σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο τρόπους:

Μπορείτε να παίξετε στον αγώνα!

  • Θα έχετε τη χαρά να προπονηθείτε από δύο πολύ δημοφιλείς και αγαπημένους παίκτες της ομάδας του Ολυμπιακού και να βιώσετε μία μοναδική αθλητική εμπειρία!
  • Όσους περισσότερους πόντους καταφέρετε να σκοράρετε με τη συμμετοχή σας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η προσφορά της Marine Tours στο Σύλλογο «Φλόγα».

Mπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα!

  • Μοναδικές δραστηριότητες και εκπλήξεις έχουν σχεδιαστεί για να διασκεδάσουν τόσο εσάς όσο και τους συνοδούς σας, μικρούς και μεγάλους!
  • Θα υποστηρίξετε ενεργά τους Shooters ή τους Dunkers, εμψυχώνοντας τους με τα αντίστοιχα Συνθήματα!
  • Η Marine Tours θα ενισχύει ακόμη περισσότερο το ποσό στήριξής της στον Σύλλογο «Φλόγα», για κάθε έναν θεατή.

Μετά το τέλος του αγώνα, παίκτες και οπαδοί, έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ελαφρύ φαγητό και υπέροχη μουσική!!

Από το παρκέ ή τις κερκίδες…. θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας, στο επόμενο ALL CEO GAME!

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνώντας με την κα Iωάννα Μπάλμαν, στο τηλέφωνο
+30 210 3712207, ή μέσω email, στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Γιατί Εμάς

Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών (TMC).
CRM (Crew Rotation Management).
Εξειδικευμένο προσωπικό στη ναυτιλία και στην διοίκηση εταιρικών ταξιδιών.

Περισσότερα...

Η Ιστορία μας

Το 1980 ιδρύθηκε, το πρώτο γραφείο της Marine Tours ξεκινώντας την λειτουργία του στην περιοχή Πειραιά. Βασικός στόχος της επιχείρησης εκείνη την περίοδο ήταν να λειτουργήσει στο χώρο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών εξυπηρετώντας τις ναυτιλιακές εταιρείες στην ευρύτερη ζώνη του Πειραιά

Περισσότερα...