Συνεδρια

Οι συνδιασκέψεις και τα συνέδρια διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στο παγκόσμιο επαγγελματικό περιβάλλον για την προώθηση της ανταλλαγής ιδεών, θεμελίωσης γνώσης και εδραίωσης επαγγελματικών επαφών. Η εξειδικευμένη ομάδα μας έχει επιτυχώς διοργανώσει πολλά ευρωπαϊκά και διεθνή συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με την πολύχρονη και σημαντική πείρα στο σχεδιασμό και τη διαχείριση μεγάλων και μικρών επαγγελματικών συναντήσεων, η Marine Tours είναι αφοσιωμένη στη στενή συνεργασία με τους πελάτες μας προσφέροντας τις δημιουργικές λύσεις που οδηγούν σε επιτυχημένα συνέδρια.

Ειδικότερα, ασχολούμαστε με την εποπτεία, το συντονισμό και τη διεκπεραίωση όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τα συνέδρια, από τις απλούστερες υπηρεσίες ταξιδιωτικής διαχείρισης έως τις πιο απαιτητικές εφαρμογές γραμματειακής διαχείρισης, καθώς και κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Οι συνεδριακές υπηρεσίες της Marine Tours προσφέρουν μια πλήρη προσέγγιση στη διαχείριση του συνεδρίου ή της συνδιάσκεψής σας με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των διοργανωτών και των συμμετεχόντων, με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και σε οτιδήποτε άλλο χρειαστεί για την καλύτερη και ποιοτικότερη διοργάνωση του συνεδρίου.

  • Γραμματειακές υπηρεσίες
  • Προγραμματισμός και οργάνωση συνεδρίου
  • Χειρισμός χορηγών
  • Διαχείριση εκδηλώσεων

Γιατί Εμάς

Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών (TMC).
CRM (Crew Rotation Management).
Εξειδικευμένο προσωπικό στη ναυτιλία και στην διοίκηση εταιρικών ταξιδιών.

Περισσότερα...

Η Ιστορία μας

Το 1980 ιδρύθηκε, το πρώτο γραφείο της Marine Tours ξεκινώντας την λειτουργία του στην περιοχή Πειραιά. Βασικός στόχος της επιχείρησης εκείνη την περίοδο ήταν να λειτουργήσει στο χώρο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών εξυπηρετώντας τις ναυτιλιακές εταιρείες στην ευρύτερη ζώνη του Πειραιά

Περισσότερα...