Νεα

Για 6η συνεχή χρονιά, η Marine Tours διοργανώνει τοΣυνέδριο Ναυτιλίας “Maritime Trends Conference”, το οποίο θα διεξαχθεί στις5 Μαΐου 2018, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel Athens, υπό την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη του Deree & Alba– The American College of Greece.

Όπως κάθε χρόνο, η φετινή διοργάνωση θα εστιάσει στις νεότερες εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου πόρου, αναπτύσσοντας παράλληλα τα πλέον κρίσιμα ζητήματα της σύγχρονης Ναυτιλιακής βιομηχανίας.

Η Marine Tours, συνεπής στην ενεργό παρουσία της στα δρώμενα της Ναυτιλίας, αποτέλεσε υπερήφανο Χορηγό της Τελετής Απονομής των Βραβείων “AMVER AWARDS 2017” που πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.

H ΜarineTours, συνεπής στην παρουσία της στα δρώμενα της Ναυτιλιακής Κοινότητας, θα συμμετάσχει στην Έκθεση του Συνεδρίου “MaritimeCyprus2017” που θα διεξαχθεί στη Λεμεσό στις 9-11 Οκτωβρίου 2017.

Για την επιτυχημένη πορεία του και την προσφορά του στον κλάδο του τουρισμού για περισσότερα από 35 χρόνια, τιμήθηκε ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός Marine Tours, στο πλαίσιο της εκδήλωσης  «Brands with History», που διοργάνωσε το Ecali Club στις 5 Ιουλίου 2017.

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 5th  MaritimeTrendsConference, το οποίο διοργανώθηκε στις 06 Μαΐου 2017, από τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οργανισμό MarineTours σε συνεργασία με την Etihad Airways και υπό την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη του DereeTheAmerican College of Greece και Alba Graduate Business School.

MarineTours διοργανώνει, για 5η συνεχή χρονιά, το Συνέδριο ΝαυτιλίαςMaritime Trends Conference 2017”, το οποίο θα διεξαχθεί στις 6 Μαΐου 2017, στο ξενοδοχείο Metropolitan, υπό την Ακαδημαϊκή Υποστήριξη του Deree – The American College of Greece και Alba Graduate Business School.

Στον ξεχωριστό χώρο του Τhe Ecali Club, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Μαρτίου η τελετή βράβευσης των παικτών του ALL CEO GAME 2017.

Με ιδιαίτερη επιτυχία, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4 Μαρτίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ALL CEO GAME 2017, που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη Marine Tours, με την υποστήριξη της China Southern Airlines και σε συνεργασία με το CEO CLUB και την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Η Marine Tours, ο κορυφαίος ταξιδιωτικός οργανισμός στη ΝΑ Ευρώπη, πρωταγωνίστησε στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση της Ναυτιλίας «Πoσειδώνια 2016», που διεξήχθη στο Metropolitan EXPO, στις 6-10 Ιουνίου 2016.

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Συνεδρίου “4th Maritime Trends Conference”, το οποίο διοργανώθηκε στις 14 Μαΐου 2016, από τον κορυφαίο ταξιδιωτικό οργανισμό Marine Tours, με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Σελίδα 1 από 3

Γιατί Εμάς

Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης ταξιδιών (TMC).
CRM (Crew Rotation Management).
Εξειδικευμένο προσωπικό στη ναυτιλία και στην διοίκηση εταιρικών ταξιδιών.

Περισσότερα...

Η Ιστορία μας

Το 1980 ιδρύθηκε, το πρώτο γραφείο της Marine Tours ξεκινώντας την λειτουργία του στην περιοχή Πειραιά. Βασικός στόχος της επιχείρησης εκείνη την περίοδο ήταν να λειτουργήσει στο χώρο των ταξιδιωτικών υπηρεσιών εξυπηρετώντας τις ναυτιλιακές εταιρείες στην ευρύτερη ζώνη του Πειραιά

Περισσότερα...